Srna konačno progovorio o dopingu: “Fizički me boljelo, spoznaja da to nije bio san ubila me u pojam“!

Srna konačno progovorio o dopingu: “Fizički me boljelo, spoznaja da to nije bio san ubila me u pojam“!

Darijo se konačno vratio nogometu.

Foto: Goal.com

Nakon što je gotovo godinu dana bio izvan terena zbog dopinga, Darijo Srna u nedjelju je konačno debitirao za svoj novi klub Cagliari u talijanskoj Serie A.

“Nema riječi kojima bih opisao sreću koju sam osjetio kad sam opet zaigrao i tog trenutka kao da je sve loše što se dogodilo u protekloj godini ostalo iza mene. Predivno je opet biti na terenu, igrati i osjećati podršku s tribina“, započeo je Srna.

Nije se htio previše osvrtati na aferu s dopingom, već je samo kratko izjavio:

“Bilo mi je teško da je fizički boljelo i osjetio sam koliko je duboka muka kada te snađe nešto za što nisi kriv i kad ti zabrane ono što najviše voliš. Čekao sam da se probudim iz tog ružnog sna, no spoznaja da živiš u teškoj stvarnosti me ubila u pojam“, izjavio je 36-godišnjak.

Za kraj se osvrnuo i na pomoć svojih prijatelja, kao što su Stanić, Boban i Modrić:

“Prošao sam kroz sve to uz pomoć obitelji i ljudi koji su bili uz mene stalno, što mi je jako puno značilo. Borac sam po prirodi, a iako je ovaj put bilo najteže se pridići, ruke mi nisu pale. Prije svih supruga Mirela uz ljubav djece mi je dala najveću podršku i snagu, a uz nju sam razgovarao i sa svojim prijateljima, bivšim i sadašnjim reprezentativcima“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.