Srpski list Kurir: “Kaos u Splitu, susret sa Hrvatskom odigran je u neprijateljskoj atmosferi!”

Srpski list Kurir: “Kaos u Splitu, susret sa Hrvatskom odigran je u neprijateljskoj atmosferi!”

Pale su teške riječi..

Svjetsko prvenstvo 2009. u Hrvatskoj, Arena Zagreb

Uvjerljivom pobjedom nad reprezentacijom Srbije naši su rukometaši otvorili prvenstvo. Susjedima to očito nije baš dobro sijelo, kako i ne bi kada igra nije bila na nivou. S obzirom na brojne ozlijede koje ih muče, nije ni čudo. Prikazanom igrom nisu oduševili, u trenucima kada je postojala šansa da se  i približe Hrvatskoj, raspali bi se.

Osobito strog bio je Kurir, srpski list koji navodi “Orlovi izgorjeli u želji”. Njihovi miljenici razočarali su već na prvoj stepenici, a s obzirom na najave u medijima kako imaju širinu i kadri su iznenaditi domaćine i s obzirom na ovakav ishod i -10 na semaforu , sve je jasno.

Osim toga, žestoko su kritizirali zviždanje na početku uz zvukove himne kao i neprijateljsku atomosferu u ” paklu Spaladium Arene” : ” Meč je odigran u neprijateljskoj atmosferi. Počelo je zviždanjem srpskoj himni “Bože pravde”, a nastavilo se konstantnim pritiscima sa tribina.” Zaprepašteni su i navodnim sve jačim zviždanjima kada je Domagoj Duvnjak pozvao navijače na fer ponašanje: “Domaći navijači su čak izviždali svog igrača jer ih je pozvao da ne vređaju Srbe?!”.

Kako kažu – tko gubi, ima se pravo žaliti…

 

Foto: Kurir.rs

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.