Stepančić: “Jako sam motiviran”

Stepančić: “Jako sam motiviran”

Luka Stepančić je podijelio dojmove s početka priprema PPD Zagreb...

Luka Stepančić, Ilija Brozović/Foto: Petr Stojanovski - ZNA, Utrinski vesnik

Rukometaši PPD Zagreb danas počinju pripreme na Rogli, gdje će ostati do 2. kolovoza. Posljednjeg dana priprema na rasporedu je prijateljski dvoboj protiv reprezentacije Južne Koreje. Luka Stepančić je izjavio: “Novu sezonu dočekujem odmoran i iznimno motiviran. Došlo je puno novih igrača, igrat ćemo drugačijim sustavom i više pozornosti u pripremama će biti posvećeno taktici. Odlično je što dovodimo hrvatske mlade igrače i dajemo im prostor. To traje već nekoliko godina.”

Nastavio je: “Očekuje nas paklena sezona, posebno zbog novog sustava Lige prvaka. PSG je dovođenjem Karabatića pokazao kakve ima ambicije, a isto vrijede i za dolazak trenera Serdarušića. Kiel je u oslabljenom sastavu postao prvak Njemačke. Veszprem želi više od titule viceprvaka, a za nas su najvažnija utakmice protiv momčadi koje su u našem rangu.”

Zaključio je: “Očekivano imam pozitivne dojmove o našoj novoj momčadi. Poznajem neke igrače i brzo ću se prilagoditi, a iznimno sam zadovoljan načinom rada Veselina Vujovića. U novoj sezoni moramo ići od utakmice do utakmice. Imamo mladu momčad, no ambicije su ipak velike jer je to jedini način za napredak. Vjerujem da ćemo biti još kvalitetniji.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.