Stepančić uoči Bešiktaša: “Nemamo pravo na kiks”

Stepančić uoči Bešiktaša: “Nemamo pravo na kiks”

PPD Zagreb dočekuje Bešiktaš u Ligi prvaka...

Foto: Mario Ćužić/Zna.hr

Rukometaši PPD Zagreba 24. listopada gostuju kod  Bešiktaša u 6. kolu Lige prvaka, a Luka Stepančić i Domagoj Pavlović vjeruju da će im kvaliteta i iskustvo donijeti veliku i vrijednu pobjedu.

“To što je Bešiktaš izgubio sve dosadašnje utakmice u Ligi prvaka ništa ne znači. Oni se dižu iz utakmice u utakmicu i tražit će pobjedu. Sigurno misle da će im to biti lakše ostvariti protiv Zagreba, negoli u dvobojima sa Veszprémom ili Kielom. Treba izdvojiti makedonskog reprezentativca Nemanju Pribaka, oko kojeg se sve vrti. No, mi smo puni pozitivne energije, a pobjeda bi nam puno značila jer dolazi reprezentativna pauza, pa ćemo se moći malo odmoriti”, kazao je na konferenciji za medije u četvrtak Domagoj Pavlović.

“Nakon pobjeda nad Wislom i Vardarom ozračje u momčadi je dobro. No, bit će teško jer Bešiktaš je protivnik protiv kojeg nemamo pravo na kiks.  Gledali smo njihove utakmice i nitko ih nije razbio. Također, zabijaju dosta golova, što znači da puno trče. No, oni moraju nekoga dobiti i vjeruju da smo to mi. Na našoj je strani kvaliteta, imamo široku klupu i iskustvo igranja u Ligi prvaka. Uočili smo da oni padaju u zadnjih 15 minuta i vjerujem da ćemo to iskoristiti, jer smo u dosadašnjim utakmicama pokazali da svih 60 minuta možemo igrati u visokom ritmu”, kazao je pak Luka Stepančić.

U skupini A vodi Veszprém sa devet bodova, dok  slijede Kiel i Paris Saint-Germain sa po osam, s time da Kiel ima utakmicu više. Flensburg i PPD Zagreb imaju po šest bodova, dok iza njih su Wisla sa samo tri i Celje sa dva boda. Posljednji je Bešiktaš, još uvijek bez bodova…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.