Sterling: “Trčim kao svoja mama“!

Sterling: “Trčim kao svoja mama“!

Igrač Manchester Cityja smatra da je od majke naslijedio svoj prepoznatljiv trk.

Foto: Manchestereveningnews.co.uk

Raheem Sterling konačno je otkrio zbog čega ima svoj prepoznatljiv stil trčanja, naslijedio ga je od – majke! No, kako sam priznaje, taj podatak otkrio je nedavno.

Jedan od ključnih igrača Manchester Cityja ove godine tokom sezone je zabio 19 pogodaka, no dosta je strog i samokritičan te tvrdi da kada propusti previše prilika suigračima govori da mu ne prilaze.

“Mama je išla s malim bratom na sportski dan i poslala mi video kako trči, a ja sam si pomislio da sam to od nje naslijedio. Jer, nikad prije nisam ju vidio da trči, ali prije nego je rodila moju sestru trčala je za jamajčansku atletsku momčad“, izjavio je napadač Građana za TalkSport.

Iako igra jednu od najboljih sezona u karijeri, tvrdi da još uvijek treba naporno raditi, ne bi li dostigao najboljeg strijelca u povijesti kluba, Sergija Aguera.

“Sergio mi je rekao da ga moram dostići, a ja sam mu rekao da ne mogu jer je on Aguero, igrač na kojeg se ugledam u ključnim trenutcima susreta i ono što on radi tada, to pokušavam i ja. Malo sam prestrog prema sebi, no takav sam i vjerojatno ću takav i ostati“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.