STEVANOVIĆ: „Moramo igrati dobro prvenstveno u obrani i pokušati zatvoriti njihovu polukontru“.

STEVANOVIĆ: „Moramo igrati dobro prvenstveno u obrani i pokušati zatvoriti njihovu polukontru“.

Hrvatski reprezentativci pri dolasku u Pariz prokomentirali su nadolazeću utakmicu protiv Norveške.

Photo HRS

Hrvatska rukometna reprezentacija svoju priču u Montpellieru završila je na  lijep način. Upisali su senzacionalnu pobjedu protiv Španjolske, te nastavili svoj put koji ih je danas doveo u ˈgrad svjetlostiˈ. Nakon podužeg puta reprezentativci su stigli u Pariz gdje će u petak odigrati polufinalni susret protiv Norveške.

Pri dolasku u grad hrvatski reprezentativci u Accor Hotels Areni družili su se medijima i najavili utakmicu protiv Norveške.

Naš vratar Stevanović koji je u ključnim trenucima spasio mrežu Hrvatske komentirao je nadolazeći susret s Norveškom:

„Mislim da ćemo se pripremiti isto kao i za svaku drugu utakmicu. Poznajemo se jako dobro, oni su zapravo potpuno ista momčad kao i što su bili lani. Mislim da će utakmica biti izuzetno teška, a šanse su mislim 50:50. Mislim da moramo igrati dobro prvenstveno u obrani i pokušati zatvoriti njihovu polukontru, to je njihovo najjače oružje i u tom segmentu će ležati jako puno stvari.

Hrvatski reprezentativac Marko Mamić koji je odigrao odličnu utakmicu protiv Španjolske i upisao devet pogodaka također se osvrnuo na utakmicu:

Norvežani su dobra ekipa, možda još bolja nego prije i bit će zanimljivo. Morat ćemo pratiti njihov visok tempo jer ako nećemo, onda ćemo izgubiti. Dat ćemo sve od sebe da ih trkački možda i prestignemo“.

Drugi polufinalni par je isto zanimljiv. Vidjet ćemo što će Slovenci izmisliti, ali dao bih ipak malu prednost Francusko jer ipak igraju kući. Vidjet ćemo, bit će zanimljiva utakmica.”, prokomentirao je i drugi par polufinala u kojem se sastaju domaćin Francuska i još jedna senzacija prvenstva Slovenija.

Photo HRS

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.