Stigla kazna: Ibrahimović će zapamtiti ‘usranu državu’

Stigla kazna: Ibrahimović će zapamtiti ‘usranu državu’

Francuski nogometni savez nije imao milosti prema Zlatanu Ibrahimoviću, odnosno njegovim potezima poslije nedavne utakmice PSG-a i Bordeauxa...

Zlatan Ibrahimović/Getty Images

Zbog verbalnih eskapada poslije utakmice Paris Saint Germaina i Bordeauxa te vrijeđanja suca utakmice, Francuski nogometni savez suspendirao je švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića na čak četiri utakmice!

Ibra je kažnjen prvenstveno zbog riječi koje je uputio glavnom sucu spomenutog susreta Lionelu Jaffredu te njegovim pomoćnicima, ali i izjave da je “Francuska usrana zemlja, koja ne zaslužuje imati PSG.”

Premda nije trebalo dugo čekati da se švedski ofenzivac pokaje i ispriča, Disciplinska komisija Le Championnata ipak je bila nemilosrdna. Kazna će na snagu stupiti u ponedjeljak, tako da će Laurent Blanc moći računati na njega protiv Bastije u subotu.

Ibrahimović će se ‘hladiti’ u ogledima protiv Nice, Lillea, Metza i Nantesa, a zbog crvenog kartona protiv Chelseaja propustit će i prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka kontra Barcelone u Parizu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.