Štimac: “Bojim se teškog poraza od Meksika, a HNS-u su samo pare na pameti“!

Štimac: “Bojim se teškog poraza od Meksika, a HNS-u su samo pare na pameti“!

Bivši izbornik žestoko se obrusio na vodstvo HNS-a.

Igor Štimac/Foto: Mario Ćužić - ZNA

Igor Štimac po tko zna koji put usmjerio je prst u Hrvatski Nogometni Savez, kojeg je optužio kako organizira ovakve prijateljske utakmice poput ovih protiv Perua i Meksika isključivo zbog zarade i profita!

“Postoji puno razloga zašto takve utakmice treba izbjeći, a posebno takve utakmice ne treba igrati s najjačim sastavima. Reprezentacija je izgubila utakmicu koja ionako nije ništa donijela osim nešto dolara i zbog toga u principu takve utakmice treba izbjegavati. One ne donose ništa drugo osim problema i zato je bitno da ne nastradamo teško protiv Meksika“, izjavio je bivši izbornik.

“Nama jednostavno ne odgovaraju južnoameričke reprezentacije i mi idemo na daleki put za ništa. Da su barem igrali potencijalni reprezentativci, no ovako ništa. Što novog možete vidjeti od ovih reprezentativaca? Baš ništa. Od klupskih obveza su potrošeni i do kraja sezone još imaju puno velikih iskušenja, što znači da se od njih ne smije očekivati da budu na najvišoj razini protiv jednog Perua“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.