Stipe Miočić ostao četvrti izazivač za UFC pojas

Stipe Miočić ostao četvrti izazivač za UFC pojas

NAKON svakog događaja UFC objavljuje najnoviju ljestvicu najboljih boraca po kategorijama. Tako je bilo i nakon UFC Fight Nighta koji je prošlog vikenda održan u australskom Adelaideu.

Stipe Miočić i Mark Hunt/Foto: Gettyimages

Pobjeda protiv Marka Hunta nije Stipu Miočića pomaknula na ljestvici najboljih teškaša te je i dalje na četvrtoj poziciji dok je Mark Hunt pao za jedno mjesto i sada je šesti. Ispred njega u ovom je trenutku Josh Barnett.

Ulazak među 15 najboljih u srednjoj kategoriji učinio je Robert Whittaker nakon što je u prvoj rundi nokautirao Brada Tavaresea.

Miočić niti u jednom trenutku borbe s Huntom nije bio u opasnosti i uvjerljivo je slavio, a osim teških udaraca Hunt će pamtiti i dane uoči samog meča.

Poznato je kako je Hunt uvijek na gornjoj granici kada je kilaža u pitanju, a tako je bilo i ovom prilikom te je na dan vaganja “Super Samoanac” imao 120,5 kilograma. Hunt je u tri tjedna skinuo 20 kilograma, a kako je rekao njegov menadžer na dan vaganja je bio potpuno iscrpljen.

Iako ga je Miočić doslovno premlatio u tom meču, Huntov menadžer je poručio kako je liječnički pregled nakon meča pokazao da Hunt nije zadobio teže ozljede i da je i izgledao puno gore nego što se osjećao.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.