Stipe Miočić ponovno u kavezu; počeli pregovori!

Stipe Miočić ponovno u kavezu; počeli pregovori!

U svojoj sljedećoj borbi bi mogao postići ono što još nijedan UFC teškaš nije ostvario, tri puta obraniti naslov UFC prvaka.

Foto: UFC

Napokon su se pojavile neke vijesti o statusu Stipe Miočića, odnosno o mogućem datumu njegove sljedeće borbe, borbe u kojoj može srušiti UFC-ov teškaški rekord.

Kod Miočića je najveći problem ugovor. Teškaški prvak nije zadovoljan svojim primanjima što je više puta naglasio tijekom ove godine kad je bivao upitan od strane medija o sljedećoj borbi. Vjerojatno je to razlog zbog čega u 2017. godini nije odradio još jedan nastup, no kako stvari trenutačno stoje, fanovi ga ne bi trebali čekati još dugo. MMA Fighting je doznao nešto više o tome, no nisu imenovali izvor koji im je dostavio informacije.

“Pregovori o novom ugovoru, između tima koji predstavlja Stipu Miočića i predstavnika UFC-a, napokon su ponovno krenuli. Prema dostupnim informacijama, razgovori se trenutačno kreću u pravom smjeru i postoji optimizam da bi Stipe Miočić trebao braniti titulu prvaka u prvoj četvrtini 2018. godine”, stoji u njihovom tekstu o budućnosti Stipe Miočića.

Nakon tri nastupa u prošloj godini, kada je osigurao napad na titulu prvaka, osvojio pojas i jednom ga obranio, Miočić se ove godine borio tek u svibnju kada je savladao Juniora Dos Santosa. U svojoj sljedećoj borbi bi mogao postići ono što još nijedan UFC teškaš nije ostvario, tri puta obraniti naslov UFC prvaka.

Stipe je već počistio vrh teške divizije i teško je predvidjeti tko bi mu mogao biti sljedeći protivnik. Pobjednik meča Fabricija Werduma i Marcina Tybure bit će jedan od kandidata, kao i pobjednik meča Alistaira Overeema i Francisa Ngannoua.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.