Stipe Miočić vraća se u ring! Popis mogućih protivnika izaziva poštovanje

Stipe Miočić vraća se u ring! Popis mogućih protivnika izaziva poštovanje

Stipe Miočić, aktualni teškaški prvak, zadnji put se borio u svibnju, a trenutno se bori s organizacijom i odbija nastupati dok mu ne poboljšaju ugovor.

Foto: UFC

UFC-ov prvi veliki event u 2018. godini nosit će brojku 220 i održat će se u Bostonu 20. siječnja. Taj događaj mogao bi se upisati u povijest jer je moguće da će na njemu nastupiti i Stipe Miočić. Aktualni teškaški prvak zadnji put se borio u svibnju, a trenutno se bori s organizacijom i odbija nastupati dok mu ne poboljšaju ugovor.

“Lijepo je malo odmoriti, ali živcira me što starim, duže mi treba da se oporavim”, kazao je Miočić.

“Treneri i ja pronašli smo neke nove stvari i one nam pomažu u treninzima”, dodao je borac hrvatskih korijena. Također, počeo je na treninzima upotrebljavati antigravitacijsku traku za trčanje: “Sjajna stvar, obožavam je. Za mene je jako važno biti u dobroj formi i zato pokušavamo olakšati posao mom tijelu”.

Miočić još ne zna protiv koga će u ring.

“Moglo bi to biti protiv Overeema ili Ngannoua. Možda Werduma ili Volkova, još ne znamo.”

Neovisno o tome protiv koga će se Miočić boriti, to će svakako biti okršaj za pamćenje. Ako Stipe pobijedi bit će to povijesna pobjeda zbog koje će ostati broj jedan na ljestvici boraca s najviše obrana titule u teškaškoj konkurenciji.

“To će se dogoditi, i ne sumnjam da ću biti vlasnik tog rekorda. Nitko me ne može zaustaviti. Volim pobjeđivati i volim da me zovu prvakom. Ja ću borbu dočekati spreman, kad god do nje dođe”, zaključio je Stipe Miočić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.