Stipe Miočić: “Želim borbu za titulu, zaslužujem ju”

Stipe Miočić: “Želim borbu za titulu, zaslužujem ju”

Hrvatski borac ne odustaje od agitiranja za priliku da se bori za svjetski naslov...

Foto: UFC

Stipe Miočić i dalje neumorno pokušava putem medija i sportske javnosti apelirati na vrhušku UFC-a da upravo njega odabere kao izazivača aktualnog UFC prvaka u teškoj kategoriji Fabricija Werduma.

“Nitko mi ništa ne govori pa trenutačno ne znam na čemu sam. Čekam odluku i poziv, ali moram priznati da sam pomalo frustriran jer nema dana kad ne mislim na borbu. Ako ću se boriti protiv Werduma, spreman sam čekati i do 2016. godine“, kazao je hrvatski borac američkih korijena.

Obrazložio je Stipe u nastavku svoja razmišljanja: “Želim borbu, želim Werduma i mislim da to zaslužujem. Ušao sam u ring protiv najboljih boraca svijeta i pobijedio ih. Jedino borba sa Juniorom dos Santosom nije otišla na moju stranu, premda neki smatraju da sam mogao slaviti. Nisam trebao pustiti da o pobjedniku odlučuju suci, ali zato sam se vratio protiv Marka Hunta i srušio sve rekorde. Trijumf protiv takvog boksača ipak nešto govori – govori da je sada moje vrijeme“, prenosi Bleacher Report.

“Imam još jako puno prostora za napredak, svi u ovom sportu brzo evoluiraju. Ako vas nema šest mjeseci, dočekat će vas nešto potpuno drukčije kad se vratite. Zbog toga sam uvijek u dvorani, vježbam čak i kad nemam zakazanu borbu. Toga se držim i tako ću nastaviti raditi”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.