Stipe Pletikosa: Igrao sam već protiv Brazila i miran sam

Stipe Pletikosa: Igrao sam već protiv Brazila i miran sam

- Dobro je što igramo protiv Brazila na početku, na domaćinu će biti pritisak. Miran sam što se tiče te utakmice, kaže Pletikosa

Stipe Pletikosa/Getty Images

Hrvatska nogometna reprezentacija polako se privikvava na uvjete u Brazilu, igrači su krenuli s treninzima i s nestrpljenjem očekuju početak Svjetskog prvenstva.

– Dobro je što igramo protiv Brazila na početku, na domaćinu će biti pritisak. Miran sam što se tiče te utakmice. Igrao sam već protiv Ronalda, Ronaldinha, Adriana i Kake i ne bojim se. Imamo respekta prema njima, Brazilci mogu jednim potezom riješiti utakmicu. Previše se koncentriramo i pričamo o Brazilu, čeka nas Australija, kazat će Stipe Pletikosa, vratar reprezentacije, koji je izašao pred hrvatske novinare.

– Sammir je u odličnoj formi, naporno trenira i dobro se hrani. Perišić je u odličnoj formi, ovo bi moglo biti njegovo natjecanje, kaže Pletikosa ponudivši par rečenica o idućem suparniku, reprezentaciji Australije.

– Najvažnije je pobijediti u toj utakmici, gaje stil igre sličan našem. Svaka pobjeda donosi nam samopouzdanje, ali najvažnije je da se nitko ne ozlijedi i da ne bude poteškoća., zaključio je Stipe Pletikosa.

Nakon razgovora s novinarima Pletikosa je odradio intervju za stranice Hrvatskog nogometnog saveza.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.