Stižu nova obećanja! Bjelovar dobiva novi stadion, HNS daje ogromna sredstva

Stižu nova obećanja! Bjelovar dobiva novi stadion, HNS daje ogromna sredstva

Davor Šuker kandidaturu nije službeno potvrdio, no čini se kako je kampanja već počela.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker obećao je na redovnoj sjednici Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije održanoj u svečanoj Sali Bjelovarskog sajma milijun kuna za izgradnju novog bjelovarskog nogometnog stadiona.

Iako Šuker još uvijek nije istaknuo službenu kandidaturu za predsjednika HNS-a te je skupštinu posjetio kao jedan od posebnih gostiju, u svom govoru prisjetio se brojnih uspjeha HNS-a u posljednje četiri godine, ali i najavio planove za budućnost, što su mnogi skupštinari protumačili kao neslužbeni početak kampanje.

“Gotovo je nevjerojatno da sve države u našem okruženju žele biti kao HNS i dive se našim uspjesima, jedino mi ne želimo priznati kako smo uspješni u nogometu i sve želimo srušiti. Potrošili smo masu novaca na disciplinske kazne kojima smo mogli izgraditi nekoliko igrališta s umjetnom travom po cijeloj Hrvatskoj, međutim, zbog te štete nitko nije uhićen i nitko nije odgovarao”, naglasio je Šuker.

Na samoj skupštini usvojen je financijski plan NS BBŽ za 2018. godinu, a Slavko Prišćan ponovno je izabran za kandidata za novi sastav Izvršnog odbora HNS-a.

Skupštini je nazočio i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak koji je naglasio da Grad Bjelovar ne odustaje od izgradnje novog nogometnog stadiona te najavio njegovo uvrštenje u proračun za 2018. godinu.

Naime, prethodni bjelovarski gradonačelnik Antun Korušec uvrstio je izgradnju novog stadiona u proračun za 2017. godinu, no Hrebak ga je rebalansom “izbacio”, kazavši kako je riječ o megalomanskom projektu.

“Stadion ćemo svakako graditi, ali u okviru vlastitih mogućnosti”, poručio je Hrebak na sjednici.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.