Stjegonoša iz Rija, vaterpolist Pavić zaključuje svoju sportsku priču

Stjegonoša iz Rija, vaterpolist Pavić zaključuje svoju sportsku priču

"Došlo je vrijeme da se odmorim..."

Rio 2016 foto: Josip Pavić

Tridesetčetverogodišnji  kapetan, vođa, veliki sportaš i čovjek oprašta se od vaterpolske reprezentacije nakon punih 15 godina.

Pavić je s hrvatskom kapicom na glavi osvojio sve što se dalo, od Olimpijskih igara 2012., Svjetskog prvenstva 2007. u Melbournu te Europskog prvenstva 2010. u Zagrebu.

Svoju odluku za HRT je komentirao rekavši: “Nakon što sam 15 godina u pogonu s reprezentacijom došlo je vrijeme da se odmorim. Razgovarao sam s izbornikom i u slučaju potrebe da branim u budućnosti bit ću na raspolaganju, ali sada, kako stvari stoje, ovo je moj oproštaj od reprezentacije”, zaključuje Pavić, dodavši kako mu to nije bila nimalo laka odluka jer je puno toga lijepog proživljeno s reprezentacijom Hrvatske.

“Svako ljeto sam proveo sa svojim suigračima, prijateljima. Zajedno smo osvajali i gubili i s te strane mi je bilo jako teško. Po dva tri mjeseca smo se družili i dan danas kad se sretnemo ne pričamo o utakmicama i rezultatima, već o tom vremenu koje smo proveli zajedno i to je ono što će mi ostati u najljepšem sjećanju”, zaključuje legendarni golman.

Josip Pavic

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.