Što to čeka Miočića? Manuwa: Napravit će mu isto što je i Volkanu!

Što to čeka Miočića? Manuwa: Napravit će mu isto što je i Volkanu!

Može li Daniel Cormier srušiti Stipu Miočića? Jimi Manuwa misli da može i da hoće. Jedan od njegovih izazivača u kategoriji do 93 kilograma je za Fight site iznio svoje stajalište o toj borbi za koju vjeruje da će samo naštetiti divizijama:

Inače, Manuwa je bio na korak do borbe s Cormierom, ali ga je u odlučujućoj borbi pobijedio  Volkan Oezdemir kojeg je poslije porazio Cormier.

“Mislim kako će pobijediti Stipu. Vjerujem da će mu napraviti isto što je i Volkanu. Srušiti ga i tada je gotovo. Želim mu sve najbolje u toj borbi, no to nije dobro za našu diviziju gdje već sada postoji zbrka. Mislim kako se ipak trebao boriti protiv Alexa za titulu, no on je bio ozlijeđen. Ali, sada je gotovo spreman”.

Manuwa je imao još jednu zanimljivu u vezi Cormiera. Naime, on je ponudio objašnjenje zašto Daniel Cormier nikad nije uspio izgraditi preveliku bazu navijača:

Siguran sam kako je njegov problem stil borbe, no ovo je MMA, nije to boks ili kickboxing, ovo je sport gdje se boriš tako da koristiš svoje najjače oružje. DC radi ono što mu ide najbolje i znao sam kako će završiti Volkana. On nije borac koji nokautira, on kontrolira borce i s vremenom ih završi ili pobijedi odlukom. Nisam znao kakav je Volkan na podu, no u borbi smo vidjeli kako nije ni blizu tog nivoa.”

U svakome slučaju čeka nas iznomno zanimljiva borba između dvaju istinska velikana UFC-a,

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.