Što se događa s Domagojem Antolićem?

Što se događa s Domagojem Antolićem?

Domagoj Antolić ima ozbiljnih problema s ozljedama...

Domagoj Antolić

Domagoj Antolić zbog problema s leđima ne igra već četiri mjeseca, a upitno je kad će se vratiti. Dinamov igrač ima sezonu uspona i padova. U jesenskom dijelu bio je standardan u momčadi, često je bio i kapetan, a uspio je i debitirati za reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Argentine. No, onda je stigla ozljeda tijekom priprema u La Mangi. Prve prognoze su govorile o maksimalno dva tjedna oporavka, ali onda su počeli problemi s leđima i Antolić se još nije vratio na teren.

Zoran Mamić je za Goal.com izjavio: “Još nismo saznali što je s Antolićem. Stvarno mi je žao zbog njega, ali nitko još nije objasnio što se događa. Jedino znamo da je ova sezona za njega završena. Prvi puta vidim ovakvu situaciju. Bio je kod dvojice specijalista, a oni su dali dvije suprotne dijagnoze. Potom je bio kod dvojice najboljih njemačkih specijalista, ali opet je stigla drugačija dijagnoza.”

Prije nekoliko tjedana se Antolić vratio treninzima i dva tjedna nije bilo problema: “Ne znam što bih rekao. Sve je bilo dobro i namjeravao sam ga staviti u momčad na jednoj utakmici, ali opet ga nema. Ne znam kad će se vratiti. Nadam se da će biti spreman za ljetne pripreme, ali to je isto upitno.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.