Što se dogodilo? Reprezentacija je isključivo u rukama igrača…

Što se dogodilo? Reprezentacija je isključivo u rukama igrača…

Mnogi nisu primijetili zanimljiv detalj s dočeka Vatrenih u Zagrebu...

Foto: HNS / Facebook

Dok se cijela Hrvatska divi prekrasnim scenama dočeka srebrnih nogometaša u cijeloj zemlji, mnogi nisu primijetili jedan zanimljiv detalj… Izgleda kako su igrači preuzeli stvar u svoje ruke i odlučili za koga nema mjesta u reprezentaciji.

Naime, u zrakoplovu Croatia Airlinesa pri povratku Vatrenih u domovinu nije bilo nikoga osim igrača, njihovog stručnog stožera i predsjednika HNS-a Davora Šukera. Za članove Izvršnog obora Hrvatskog nogometnog saveza nije se našlo mjesta.

Čini se da se igračima nije svidjelo sto su članovi IO dolazili do ulaznice lakše nego sami reprezentativci i odlučili su tome stati na kraj. Sam kapetan Luka Modrić rekao je Davoru Šukeru kako se u domovinu žele vratiti sami – bez članova Odbora.

Reprezentativci nisu željeli trpjeti nepotrebna pokazivanja, a predsjednik Saveza na to nije rekao ni riječi. Na kraju krajeva, nogometaši su sami i birali izvođače na dočeku. Oni su željeli i Thompsona Grdovića kao i Prljavo kazalište čiji su ljudi nažalost u to vrijeme bili na godišnjem odmoru.

Nogometaši žele promjenu. Očiti znak tome je i povik reprezentativca Filipa Bradarića na dočeku u Splitu. Oni su nam pokazali što znači zajedništvo. Sada je red na društvu da slijedi njihov primjer.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.