Što se to zbiva u našoj reprezentaciji? Pavić: Neću igrati pod Krajanom!

Što se to zbiva u našoj reprezentaciji? Pavić: Neću igrati pod Krajanom!

Željko Krajan i Mate Pavić dobrano su se zakačili. Pitanje je zašto?

Nije trebalo dugo vremena Mati Paviću da preko medija uzvrati izborniku teniske reprezentacije, Željku Krajanu, za optužbe kako je odbio svaki njegov poziv da zaigra za svoju reprezentaciju. U svojem obraćanju medijima poslije slijetanja Pavić je bez dlake na jeziku istaknuo da navedeni pozivi se nisu nikad niti dogodili te da je njegov odnos s Krajanom nepopravljiv:

“Koliko sam čitao izjave, izbornik Krajan je rekao da me zvao za sve susrete, ali to je daleko od istine. Nikakav poziv nisam dobio zadnje tri godine. Istina je da sam zadnji put dobio poziv, koji je više bio na inicijativu i poticaj nekih drugih osoba s kojima se sjelo i probalo razgovarati i riješiti taj problem koji postoji. S moje strane nažalost to je sada završena priča, dok je Krajan izbornik Davis Cup reprezentacije, ja nažalost neću biti tamo”

Kao uzrok svega ovoga se navodi 2014. godina kada je Mate Pavić od Krajana zatražio da se kasnije priključi reprezentaciji za dvoboj protiv Nizozemske što je izbornik odbio. Dvostruki osvajač nedavnog Grand Slama istaknuo je svoju želju da jednom zaigra za Hrvatsku, ali i tugu zbog trenutne situacije:

Iskreno, ja bih volio igrati za reprezentaciju. Uvijek sam volio i igrao sam prije. Meni je žao ako ljudi koji jesu tamo u reprezentaciji i savezu misle da peti igrač svijeta nije dovoljno dobar za hrvatsku reprezentaciju. Ja to poštujem, ali moje je iskreno mišljenje i stajalište da dok je izbornik Krajan na funkciji, mene, nažalost, neće biti u reprezentaciji.

Teško je vidjeti brzi rasplet ovesituaciji, ali ako se uspio razriješiti sukob Ćorića i Krajana, uvjereni smo kako će i ovo medijsko prepucavanje imati sretan kraj.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.