Stolni tenis: Juniori i kadeti počeli pripreme za Europsko prvenstvo

Stolni tenis: Juniori i kadeti počeli pripreme za Europsko prvenstvo

Pripreme hrvatske kadetske i juniorske reprezentacije za Europsko prvenstvo u Bratislavi odvijaju se u visokom tempu.

Juniorske i kadetske reprezentacije Hrvatske u stolnom tenisu aktivno se pripremaju za nadolazeće Europsko prvenstvo koje će se održati u Bratislavi od 10. do 19. srpnja.

Muška i ženksa juniorska reprezentacija nalaze se u prvoj jakosnoj skupini i obje su četvrti nositelji. Stolnotenisači u sastavu Mustapić, Mijatović, Arbanas, Vidaček nalaze se u skupini A gdje će snage odmjeriti protiv Francuske, Španjolske i Mađarske.

Stolnoteisačice Srebrnjak, Cakol i Franović nastupiti će u skupini B gdje će igrati protiv predstavnica Rumunjske, Portugala i Španjolske. Kod djevojaka nastup je otkazala Ombla umjesto koje je u sastav uskočila Franović. Pod ravnanjem trenera Nevena Karlovića i Darka Arapovića obje reprezentacije nalaze se u Zagrebu gdje će ostati do početka natjecanja.

Kadetkinje i kadeti kreću u drugoj jakosnoj skupini. Obje reprezentacije nalaze se u skupini E, s time da su cure prve nositeljice u grupi s izabranim vrstama Nizozemske, Latvije, Švicarske te Izraela, dok su momci treći nositelji u skupini zajedno s Izraelom, Engleskom, Gruzijom te Estonijom.

Kadetkinje (Marn, Pavlović, Šantek) pripreme odrađuju u Dugoj Resi i Zagrebu, dok će finalni dio priprema imati u slovenskom Otočcu. Kadeti u sastavu Tica, Banek i Dražić pripremaju se u Osijeku, a nastaviti će u Zagrebu s trenerom Vladom Bertovićem.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.