Stolnotenisko PH za osobe s invaliditetom: Ekipa Uriha iz Zagreba ponovno najbolja

Stolnotenisko PH za osobe s invaliditetom: Ekipa Uriha iz Zagreba ponovno najbolja

U stanci natjecanja Hrvatska je izgubila oba revijalna meča od Srbije, u konkurenciji žena s 1:4, a u konkurenciji stolnotenisača s 2:3

Ilustracija/Getty Images

U organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza osoba s invaliditetom i uz domaćinstvo stolnoteniskog kluba Malinska-Dubašnica u Malinskoj je održano 20. stolnotenisko Prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom. Na prvenstvu je nastupilo preko 150 sportaša iz 15 klubova. Novi stari prvaci Hrvatske su članovi STKOI Uriho iz Zagreba, drugoplasirana ekipa je STKOI Samobor i Sveta Nedjelja, a treća je ekipa Sokola iz Bjelovara.

U stanci natjecanja održan je revijalni meč reprezentacija Hrvatske i Srbije u konkurenciji sjedećih stolnotenisačica i stolnotenisača. Hrvatska je oba meča izgubila i to u konkurenciji žena s 1:4, a u konkurenciji stolnotenisača s 2:3.

Od 2. do 4. travnja, također u Malinskoj, održane su zajedničke pripreme trideset reprezentativaca Hrvatske, Srbije, Italije i Austrije. Hrvatske reprezentativce u svibnju očekuju nastupi na Otvorenom prvenstvu Slovenije u Laškom i Otvorenom prvenstvu Slovačke u Bratislavi kada će se odrediti putnici na Svjetsko prvenstvo koje će se održati koncem rujna u Pekingu.

 

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.