Stožerni igrač Kockastih poručio: “Ne bih volio Francusku”

Stožerni igrač Kockastih poručio: “Ne bih volio Francusku”

Danijel Subašić nema posebnih želja pred ždrijeb Svjetskog prvenstva u Rusiji 1. prosinca.

Foto: Lea Perhoč

Još je manje od tjedan dana ostalo do ždrijeba Svjetskog prvenstva u Rusiji sljedeće godine na kojemu je svoje mjesto u drugom šeširu zauzela i Hrvatska. Tako smo izbjegli brojne neugodne protivnike poput Engleske, Španjolske i Meksika, a vratar Danijel Subašić pred ždrijeb 1. prosinca ima samo jednu želju.

“Nemam nekoga s kime bih baš htio igrati, a ne bih volio Francusku”, kazao je Suba pa nastavio o reprezentaciji zemlje u čijoj nogometnoj ligi nastupa.

“Oni imaju vrhunsku momčad, kad pogledate ta imena, nemoguće je u kojim klubovima igraju. Imaš Njemačku, Španjolsku, ma mogu nabrojiti koliko želite momčadi koje su vrhunske”, nastavio je vratar Hrvatske koji nije nastupio jedino na Svjetskom prvenstvu, a u Rusiji bi mu se i to trebalo ostvariti.

“Igrao sam u svim velikim natjecanjima, u klupskoj i reprezentativnoj konkurenciji osim na Mundijalu. Makar da odigram jednu utakmicu, tada ću moći reći da sam zaokružio ciklus svih bitnih natjecanja u kojima jedan nogometaš može nastupiti. Bio sam na SP u Brazilu na klupi, jednom na Euru na klupi, jednom branio, sad opet da branim, to bi bilo super, 2:2”, podvukao je Subašić koji je još jednom prokomentirao mućne kvalifikacije za Kockaste koje su sretno završile.

“Ponosan sam na nas, na momčad, na dečke. Kvalifikacije su bile stvarno teške, s više utakmica bez navijača, u otužnom ambijentu. Svaka čast svima, i trenerima, zajedno smo zaslužni što smo otišli na SP. Pohvale pripadaju i Anti Čačiću i njegovu stožeru, i Zlatku Daliću i njegovim pomoćnicima. Tamo smo gdje trebamo biti”, zaključio je hrvatski vratar.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.