SP U FRANCUSKOJ 2017.

ŠTRLEK: „Nadigrali su nas i iskoristili ono u čemu su dobri”.

ŠTRLEK: „Nadigrali su nas i iskoristili ono u čemu su dobri”.

Hrvatska reprezentacija doživjela prvi poraz na prvenstvu izgubivši utakmicu protiv Njemačke rezultatom 28:21.

Photo HRS

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je prvi poraz na Svjetskom prvenstvu protiv Njemačke i tim porazom završila na drugom mjestu koje vodi na reprezentaciju Egipta u osmini finala.

Naš ponajbolji reprezentativac u utakmici, Manuel Štrlek s upisanih pet pogodaka komentirao je utakmicu:

„Treba čestitati Nijemcima, bili su bolji danas. Obranu smo dobro igrali, stisnuli smo ali u napadu smo bili bezidejni. Nismo stvarali šanse, bilo je dosta polušuteva što je onda njihov golman lako obranio. Znamo da su najopasniji iz tranzicije, polukontre i kontre te ako im dopustimo da zabijaju lake golove nitko ih ne može pobijediti. Znali smo da oni igraju tako da s ‘halfovima’ tjeraju duboko i tjeraju igrače na šuteve sa sredine jer imaju dva visoka igrača u sredini. Nadigrali su nas i iskoristili ono u čemu su dobri “.

„Njemačka je igrala čvrsto i otvarali su nam igru. U jedan na jedan gdje smo mi išli u sredinu mislim da smo trebali više raširiti zonu jer su gusti u sredini. Mislim da su bili bolji. Imali smo nesigurnosti kod šuta, njihov golman je dobro branio, igrali su dobro obranu. Na kraju je bilo malo i nervoze. Mislim da trebamo izvući pouku, pogledati ponovo utakmicu i ispraviti pogreške ”, rekao je i Luka Cindrić nakon utakmice.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.