HEP CROATIA CUP

Štrlek: ‘Pobjeda nije bila dovedena u pitanje’

Štrlek: ‘Pobjeda nije bila dovedena u pitanje’

Nakon pobjede protiv Tunisa 35:30 u prvom susretu Croatia Cupa u Umagu izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić komentirao je istu riječima:

“Odradili smo ciljeve koje smo zacrtali za ovu utakmicu. Jedini problem smo imali što smo u ranoj fazi utakmice ostali bez Stipe Mandalinića, pa je u drugom poluvremenu cijelo vrijeme morao igrati Mamić što je bilo veliko opterećenje za njega. Mandalinić je dobio nezgodan udarac oko kuka i vidjet ćemo sutra kakva će biti situacija i hoće li moći nastupiti.”

U posljednjoj utakmici Croatia Cupa u ponedjeljak Hrvatska igra protiv Crne Gore (18 sati), koja je u subotu protiv Tunisa odigrala 31:31.

Najefikasniji u redovima Hrvatske bio je Manuel Štrlek sa sedam golova. Iako zadovoljan onim što su pokazali hrvatski rukometaši, Štrlek misli da još ima puno prostora za napredak.

“Odigrali smo dobru utakmicu, pobjedu nismo doveli u pitanje niti jednog trenutka. Također, igrali smo brzo kao što smo i najavljivali i zabili smo puno golova. Naravno kad igraš takav brzi rukomet onda ima i malo više grešaka. No, za takav rukomet smo se odlučili i ja sam siguran da će to dobro izgledati na Svjetskom prvenstvu.”

U nastavku vam donosimo  fotogaleriju  jučerašnjeg susreta Hrvatska vs. Tunis, a više o istome čitajte ovdje .

(foto: HRS)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.