Strupar: “Kramarić nema sreće sa sucima”

Strupar: “Kramarić nema sreće sa sucima”

Bivši hrvatski nogometaš Branko Strupar osvrnuo se na nedosuđene jedanaesterce na Andreju Kramariću u prvenstvenom ogledu Leicestera i Manchester Cityja.

Andrej Kramarić/Foto: Gettyimages

Na nedosuđene kaznene udarce Andreju Kramariću na utakmici protiv Manchester Cityja osvrnuo se i bivši hrvatski nogometaš Branko Strupar, koji je jednoć engleskim travnjacima trčao u dresu Derby Cityja.

“Čitao sam u novinama da su ga pokrali”, počeo je Strupar za Goal. “Kramarić baš nema sreće, uvijek mu sude ovi što puštaju prekršaje za zločin”, slikovit je.

Osim dva jedanaesterca protiv Cityja ovoga tjedna, negdašnji nogometaš Rijeke oštećen je i na samom početku svoje ‘engleske karijere’ kad mu se isto dogodilo kontra Tottenhama.

“Tako su i mene, već na prvoj utakmici u Premiershipu, pokosili u kaznenom prostoru – stoper me ‘pokupio’ ramenom, a sudac je samo pogledao prema meni i rekao: ‘Dobrodošao u Englesku’. To je jednostavno tako“, ističe. “Vrlo je lako moguće da je sve povezano i sa činjenicom da je ipak novi u ligi. Došao je kao jedno od najzvučnijih pojačanja, no zna se kako se jedanaesterac u engleskom nogometu sudi jedino ako je jako očigledan.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.