Suarez: “Otišao sam iz Engleske jer sam se umorio od tiska”

Suarez: “Otišao sam iz Engleske jer sam se umorio od tiska”

Napadač Barcelone Luis Suarez otkrio je zašto je otišao iz engleskog Premiershipa...

Luis Suárez/Getty Images

Urugvajski napadač Barcelone Luis Suarez otkrio je jedan od glavnih razloga zašto je napustio engleske travnjake i pridružio se Barceloni.

“Ne znam jesu li engleski mediji namjerno i smisleno vodili bitku protiv mene, ali sve se čini da im sada poprilično nedostajem”, smije se. “Mnogo je kritika bilo upućeno prema meni, tražili su stvari koje nemaju puno veze s istinom. Pokušali su prikazati da sam ugrizao Demichelisa, a onda nestali brzinom munje kad se pokazalo da je to potpuna neistina”, rekao je Suarez za BeIN Sport.

“Mnogo pričaju i ne ostavljaju te na miru, a na odlazak sam se odlučio jer sam se već poprilično umorio od njih. No, i dalje mi ni daju mira”, istaknuo je.

Od dolaska u Barcelonu, Suarez se preporodio i igra na visokoj razini. “U Barceloni sam jako sretan. Ostvario mi se san da igram za jedan od najboljih klubova na svijetu. Želim pomoći klubu kako god mogu i biti važna karika u sastavu trenera Enriquea. Ipak, još uvijek ne zabijam koliko bih trebao i htio, premda dolazim u prilike. Jako sam samokritičan, osobito kad momčadi ne pomažem golovima i asistencijama. Tek kad doprinesem svojim učinkom mogu biti na miru”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.