Subašić: “Tu sam da probam nešto obraniti”; Brozović: “Ide mi protiv Skandinavaca”

Subašić: “Tu sam da probam nešto obraniti”; Brozović: “Ide mi protiv Skandinavaca”

Danije Subašić primio je tek drugi gol u kvalifikacijama, a Brozović je shvatio da najbolje igra baš protiv Skandinavaca...

Danijel Subašić/Foto: Gettyimages

Danijel Subašić napokon je zgrabio reprezentativnu jedinicu i ne misli ju pustiti tako brzo. Upisao je nekoliko obrana i svima je jasno da na vratima imamo pouzdanog golmana za sljedećih par godina.

Nakon pobjede nije bio previše euforičan: “Tu sam da probam nešto obraniti”, rekao je te nastavio, “dobro, nije bilo izdanje kao protiv Italije, ali sigurno je lijepo zabiti pet golova i dobiti ovakvu utakmicu. Ipak, pet komada ne možeš zabiti ni na treningu.” 

Svoj drugi gol u kvalifikacijama, dobio je tako da se lopta odbila od Domagoja Vide: “Šteta! Bio sam na lopti, ali ju je Vida skrenuo u malu mrežu. Nema veze“. Komentirao je kako će se snaći hrvatska obrana protiv Italije, budući da će nedostajati Vedran Ćorluka: “Ćorluka je naš doktor obrane, super se slažemo i sigurno je da će nam nedostajati. Opet, Hrvatska ima igrače koji su ekstra klasa i koji mogu igrati”. 

Marcelo Brozović bio je jedan od najboljih pojedinaca susreta, a Skandinavcima je već zabio u dresu Dinama kada je na Maksimiru gostovao danski Aalborg: “Očito mi ide protiv Skandinavaca, ovo mi je sigurno jedna od najboljih utakmica u dresu reprezentacije. Iako 5:1 zvuči sjajno, na travnjaku nije sve bilo bajno. Imamo još puno toga za popraviti i o tome moramo razgovarati.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.