Subašić: “U Monacu su se raspitivali za Pašalića”

Subašić: “U Monacu su se raspitivali za Pašalića”

Mario Pašalić na meti je Monaca o kojemu reprezentativna jedinica ima samo riječi hvale.

Mario Pašalić/Getty Images

Mario Pašalić trebao bi se naći u dogovoru o posudbi između Chelseaja i Monaca u kojemu bi Mario i 19-godišnji Charly Musondo krenuli putem Kneževine, dok bi Radamel Falcao godinu dana proveo u Londonu.

Ipak, Mario Pašalić je nakon odlične sezone u Elcheu zaželio ostanak u Španjolskoj ukoliko povratak u Chelsea još uvijek nije opcija, ali pošto je Elche ispao iz lige zbog financijskih dubioza teško je pronaći klub za Marija koji je financijski situiran.

Vratar Hrvatske reprezentacije Danije Subašić potvrdio je kako su se ljudi iz Monaca kod njega raspitivali o ljudskim kvalitetama bivšeg Hajdukova igrača.

“Pitali su me u klubu prije dva mjeseca što mislim o Mariju Pašaliću. Pričao sam im o njegovim igračkim kvalitetama, ali su mi rekli da o tome sve znaju, zanimalo ih je kakva osoba. Rekao sam im istinu, da je Mario krasan, pristojan i vrijedan dečko.”

Odluku će ipak donijeti sam Pašalić o kojoj može razmišljati do 1. srpnja, kada će se znati hoće li otići na pripreme Chelseaja koji će ga onda proslijediti negdje drugdje, ili će odmah put Monaca gdje između ostalog radi trener Leonardo Jardim koji iznimno cijeni Marijevu kvalitetu, a na umu treba imati i kako Monaco sljedeće sezone igra u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.