Subašićev mentor i trener i legenda Hajduka otkrila: Evo zašto je Subašić odlučio otići iz reprezentacije!

Subašićev mentor i trener i legenda Hajduka otkrila: Evo zašto je Subašić odlučio otići iz reprezentacije!

Pročitajte što je kumovalo Danijelovom odlasku.

Foto: Goal.com

“Znao sam da Danijel Subašić razmišlja oko odlaska iz nogometne reprezentacije jer smo pričali o tome, dakako. Teško se oprostiti, isto tako kako je teško i zaključiti kada je to najbolje za učiniti. Njegova karijera u reprezentaciji bila je i dugačka i prekrasna, a uspjeh u Rusiji bio je samo šećer na kraju“, započeo je razgovor oko Subašićevog napuštanja Vatrenih jedan od njegovih najboljih trenera Tonči Gabrić.

Osvrnuo se proslavljeni Hajdukov golman i na to što je moglo presuditi oko Danijelovog odlaska:

“Da ga reprezentacija još uvijek imperativno treba i želi, Danijel se ne bi oprostio od reprezentacije, budite uvjereni u to. No, jako je jasno da Hrvatska ima odlične vratare, Kalinić se već dokazao, a Livaković je nadaren. Subašić je to zaključio i zna da svojim odlaskom neće nauditi reprezentaciji“.

Za kraj, prisjetio se i kako je dugi niz godina bio rezervni golman Ladiću u reprezentaciji, baš kao što je i Subašić bio rezerva Pletikosi:

“Bio sam mu rezerva, ali nisam se žalio nikada. Uletio bih kad bi se ozlijedio, ali Ladić je uvijek zasjao na svjetskoj smotri. Kod nas vratara sve ostaje na svome, svi smo jedan za drugoga i vjerujem da će i Subašić i Kalinić jednom postati vrlo dobri treneri vratara“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.