Sud stao iza HNS-a, odgađa se oduzimanje licenci Lokomotivi, H. Dragovoljcu i Vinogradaru

Sud stao iza HNS-a, odgađa se oduzimanje licenci Lokomotivi, H. Dragovoljcu i Vinogradaru

Upravni sud u Zagrebu je ocijenio izvjesnim kako bi se Hrvatskom nogometnom savezu izvršenjem rješenja nanijela šteta koja bi se teško mogla popraviti

Upravni sud RH u Zagrebu donio je rješenje kojim se usvaja prijedlog Hrvatskog nogometnog saveza da se odgodi izvršenje rješenja Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta – Službe sportske inspekcije od 12. veljače 2014., vezano za poništenje odluke o izdavanju licenci za klubove koji su predmet navedenog Rješenja.

Upravni sud je odgodio izvršenje predmetnog rješenja u dijelu kojim se naređuje da se ponište licence za igranje u Prvoj HNL NK Lokomotiva (za natjecateljsku godinu 2009/10 i NK Hrvatski dragovoljac (za natjecateljsku godinu 2013/14) te za igranje u Drugoj HNL NK Vinogradar (za natjecateljsku godini 2013/14), do pravomoćnosti odluke u ovom upravnom sporu.

Upravni sud u Zagrebu je ocijenio izvjesnim kako bi se Hrvatskom nogometnom savezu izvršenjem rješenja nanijela šteta koja bi se teško mogla popraviti. Nastavno na takvu odluku Upravnog suda, Hrvatski nogometni savez će donijeti odgovarajuće odluke.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.