Sudac optužen za “režiranje cirkusa“ sudi utakmicu Hajduka i Dinama!

Sudac optužen za “režiranje cirkusa“ sudi utakmicu Hajduka i Dinama!

Sudac koji voli “navlačiti“ za Dinamo sudit će na Poljudu.

Foto: Goal.com

U nedjelju od 17 sati pred nama je jedan od najbitnijih Vječnih derbija u povijesti, na Poljudu će se sastati Hajduk i Dinamo i bit će to odlična prilika da se Bili eventualnom pobjedom približe Modrima na svega dva boda zaostatka.

A upravo smo saznali i ime glavnog suca utakmice. Bit će to Mario Zebec iz Cestice, koji je ove sezone već sudio u 11 utakmica HNL-a te pritom podijelio 43 žuta i tri crvena kartona. Riječ je o sucu koji je sudio, toliko opjevano polufinale Kupa, u kojem je Dinamo pobijedio 3:0, a nakon utakmice Zebec je s razlogom bio optužen za niz spornih odluka i loših procjena nauštrb Riječana.

Matjaž Kek čak ga je optužio da je režirao cirkus u drugom dijelu susreta te da im se smijao u lice nakon dvoboja. Inače, Zebec je tri puta u povijesti sudio dvoboje Hajduka i Dinama, a sva tri puta pobijedio je Dinamo. Na Maksimiru je bilo 3:1, a na Poljudu po 1:0 i 4:0.

Također, to je sudac koji je pomogao Riječanima u dvoboju protiv Hajduka prošlog ožujka pa su ga navijači čeličnom šipkom lovili po terenu. Sve u svemu, možemo reći da je ova odluka HNS-a u najmanju ruku diskutabilna.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.