Šuker: “Dečki su pokazali da znaju i mogu, protiv Njemačke će biti neizvjesno”

Šuker: “Dečki su pokazali da znaju i mogu, protiv Njemačke će biti neizvjesno”

Predsjednik HNS-a pohvalio je mlade reprezentativce na svjetskoj smotri u Čileu...

Davor Šuker/Foto: Arsen Miletić

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina izborila je plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva koje se održava u Čileu, a pohvalio ih je tom prigodom i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

“Čestitam momcima i izborniku Bašiću na plasmanu među 16 najboljih na svijetu. Momci su pokazali da znaju, mogu i žele, a vidjeli smo i da imaju mnogo talenta i karaktera za nositi se s teškim situacijama. Želim im mnogo sreće u susretu protiv Njemačke, a očekujem odličnu utakmicu između dvije ponajbolje ekipe u Europi. Kako god završilo, već sad možemo biti ponosno na ono što smo vidjeli u Čileu”, zadovoljan je Šuker.

Čelni čovjek hrvatskog nogometa dodao je sljedeće: “Odlazak naše A reprezentacija na deveto veliko natjecanje od samostalnosti, kao i ovi uspjesi mladih selekcija pokazuju da će Hrvatska ostati moćna i u budućnosti. Čestitam i izborniku Petru Krpanu, stožeru i svim igračima na sigurnom plasmanu u Elitno kolo na turniru u Lihtenštajnu te im želim svu sreću u završnom susretu protiv Češke te, naravno, i u Elitnom kolu”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.