Šuker: “Imamo dojave kako će biti nereda”

Šuker: “Imamo dojave kako će biti nereda”

Davor Šuker otkrio je kako je HNS-u ponovno dojavljeno da bi na utakmici Hrvatske i Norveške moglo biti nereda...

Davor Šuker/Foto: Gettyimages

Davora Šukera zabrinjava ‘šuškanje’ da će biti tučnjave između frakcija na utakmici protiv Norveške.

Zbog nereda u studenom prošle godine na utakmici protiv Italije odigrane u Milanu, Hrvatski nogometni savez kažnjen je s 80 tisuća eura i zatvaranjem dijela stadiona na utakmici protiv Norveške, zbog čega će na današnjoj utakmici moći biti najviše 25 tisuća gledatelja na tribinama.

Sudeći po izjavi Davora Šukera nerede bismo mogli vidjeti opet.

“Zabrinjava me šuškanje da bi se neke frakcije navijača mogle potući na sjevernoj tribini ili negdje na stadionu. U Milanu smo dobili žuti karton, a zamislite samo da na utakmici protiv Italije budemo primorani igrati pred praznim tribinama” – rekao je predsjednik HNS-a za Media Servis te nadodao:

“Za negdje desetak dana na Plitvicama ćemo imati skup svih koji nešto znače u našem nogometu gdje ćemo razgovarati o nogometu u Hrvatskoj. Mi nismo građevinska firma, mi možemo pomoći, ali država mora brinuti o stadionima i infrastrukturi. Mi želimo ono što je napravljeno u košarci i rukometu.”

Napomenuo je i da je prijavio policiji ono što je čuo jer mu je to dužnost kao predsjedniku HNS-a, koji će napraviti sve kako bi pomogao u borbi protiv diskriminacije i huliganizma.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.