Šuker: “Nisam Supermen da radim čuda!”

Šuker: “Nisam Supermen da radim čuda!”

Šuker je dao još jedan komentar na kaznu i igranje pred praznim tribinama Poljuda...

Davor Šuker i Ivan Peraić/Arsen Miletić

Davor Šuker u intervju za RTL progovorio je o Uefinoj kazni i utakmici koja će se igrati pred praznim (izgleda) poljudskim tribinama.

Nisam očekivao i šokiran sam. Smiješne su mi ove teze da smo nešto znali jer ako je netko znao, onda neka mi kažu koja će biti sljedeća kazna na stadionu Dinama, Hajduka, Rijeke ili kad budu igrali na europskim natjecanjima.” 

Smatra kako ova situacije neće narušiti nešto bolje odnose s Hajdukom u zadnje vrijeme: “Mi smo dali otvorenog srca i bez fige u džepu i Bugarsku pa baš zbog toga da se igra. Želimo biti maksimalno transparentni. Dao sam prijedlog na Izvršnom odboru da u idućim kvalifikacijama za SP damo na prvom sastanku svih pet domaćina za naše utakmice. Ali ljudi moraju shvatiti da nije lako raditi kad ti stalno moraš pratiti neku proceduru koja uvijek kasni godinu dana. Ne možemo biti vizionari što će Zakon o sportu sutra reći.” 

Izgleda da neće ići u Nyon i tražiti manju kaznu: “Imamo proceduru. Niti je Davor Šuker Superman, niti je junak iz animiranih filmova. Imamo svoju službu koja radi svaki dan. I da Hrvatska bude izbačena iz Europske federacije i Europskog prvenstva, mi ćemo i dalje marljivo raditi.” 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.