Šuker osniva HNS televiziju

Šuker osniva HNS televiziju

HNS će u budućnosti nastojati osnovati vlastitu televiziju...

Davor Šuker i Darijo Srna/Foto HNS/Drago Sopta

Na Plenumu klubova Druge hrvatske nogometne lige, koji je održan u četvrtak u Zagrebu, pored predstavnika dvanaest drugoligaša sudjelovao je i predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je najavio nekoliko promjena i obećao pokoji novitet.

Šef hrvatske nogometne Vlade kazao je tako da će Hrvatski nogometni savez učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi što skorije okončao pregovore sa sponzorima prvog i drugog razreda, a klubovi Druge lige trebali bi godišnje dobiti pedeset lopti najviše kategorije za odigravanje prvenstvenih utakmica.

Otkrio je Šuker i da HNS ozbiljno priprema projekt vlastite televizije, kako bi se poboljšala kvaliteta praćenja nogometa u Lijepoj našoj. To bi značilo osnivanje takozvane HNS televizije koja bi prenosila utakmice Prve, Druge i Treće lige te futsal natjecanja.

Također, sljedeća natjecateljska sezona ponovno će doživjeti i neke strukturne promjene – ako sve prođe prema planiranom, trebala bi brojati 16 klubova, umjesto dosadašnjih 12 (Dinamo II, Šibenik, Cibalia, Gorica, Hrvatski dragovoljac, Lučko, Dugopolje, Imotski, Rudeš, Segesta, Sesvete, Zadar).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.