Šuker potvrdio da Dalić ostaje: Idemo zajedno u nove pobjede

Šuker potvrdio da Dalić ostaje: Idemo zajedno u nove pobjede

Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima, kaže Dalić.

Hrvatski nogometni savez na svojim je stranicama objavio kako Zlatko Dalić ostaje izbornik Hrvatske.

‘Predsjednik Šuker i izbornik Dalić razgovarali su o Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je reprezentacija osvojila srebrnu medalju, kao i svim drugim aspektima dosadašnje suradnje koja je započela prošloga listopada. Dalić i Šuker su otvoreno i konstruktivno razgovarali o svim aktualnostima i složili se oko svih važnih tema’, piše HNS na svojim stranicama.

– Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede – izjavio je predsjednik saveza Davor Šuker, a prenosi HNS.

Izjavu o nastavku suradnje dao je i izbornik.

– Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima – dodao je izbornik Dalić.

Zaključci razgovora između predsjednika saveza i izbornika reprezentacije bit će na rasporedu naredne sjednice Izvršnog odbora HNS-a koji će donijeti formalne odluke na ovu temu.

Izbornik Zlatko Dalić će 20. kolovoza objaviti popis igrača na koje računa za dvije rujanske utakmice reprezentacije – prijateljski ogled protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španjolske, a u tom tjednu bit će održana i sjednica Izvršnog odbora HNS-a.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.