Šuker se kandidira za predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza

Šuker se kandidira za predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza

Zbog obveza u Vladi bivši ministar financija Ivan Šuker povukao se s čelnog mjesta Hrvatskog košarkaškog saveza 2004. godine, kad ga je zamijenio Danko Radić…

Foto: commons.wikimedia.org

Bivši ministar financija Ivan Šuker najavio je kandidaturu za funkciju predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza koju je zbog obveza u Vladi napustio 2004. godine. Tada ga je naslijedio Danko Radić te on i danas vodi savez.

“Kad je objavljeno da će rok za kandidaturu biti kratak, zvalo me dosta bivših košarkaša i pitalo zašto se ne kandidiram. Vremena je malo, očito je da je netko posložio cijelu priču upravo kako mu odgovara. Neki su mi rekli da im je već poručeno kako Radić neće imati protukandidata pa su zbunjeni, ali moram poštivati želju onih koji traže promjene”, kazao je Šuker.

“Još ne znam tko su izaslanici Sabora HKS-a jer ne mogu dobiti popis, glavni tajnik mi je rekao da ga nema i morat će ga zatražiti službenim putem moj županijski savez. To mi je samo dodatni motiv”, zaključio je te dodao kako se s Radićem 2004. godine džentlmenski dogovorio da ga naslijedi te se nada da će se i sada uspjeti dogovoriti kako ne bi ljude dovodili u situaciju da moraju birati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.