Šuker sudjelovao u radu UEFA-ine Komisije za marketinško savjetovanje

Šuker sudjelovao u radu UEFA-ine Komisije za marketinško savjetovanje

Šuker je ujedno i predsjednik UEFA-ine Nogometne komisije, a član je Izvršnog odbora - najvišeg izvršnog tijela Europske nogometne federacije - od ožujka 2015. godine.

foto: www.hns-cff.hr

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker u četvrtak je sudjelovao u radu UEFA-ine Komisije za marketinško savjetovanje, čiji je dopredsjednik.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora UEFA-e, dopredsjednik je Komisije za marketinško savjetovanje te je danas prisustvovao sjednici tog tijela Europske nogometne federacije.

Komisija za marketinško savjetovanje odlučuje o općoj marketinškoj strategiji UEFA-e, savjetuje o odnosima UEFA-e s raznim marketinškim i medijskim partnerima, brine o marketinškoj i medijskoj suradnji nacionalnih saveza i klubova, prati razvoj marketinške industrije te razmatra i druge marketinško-medijske teme kojima se bave i ostale UEFA-ine komisije.

Šuker je ujedno i predsjednik UEFA-ine Nogometne komisije, a član je Izvršnog odbora – najvišeg izvršnog tijela Europske nogometne federacije – od ožujka 2015. godine.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.