Šuker: “Sviđaju mi se Hajdukovci Balić i Vlašić”

Šuker: “Sviđaju mi se Hajdukovci Balić i Vlašić”

Davor Šuker u razgovoru za Goal osvrnuo se na mladi Hajdukov dvojac Balić - Vlašić, ali i situaciju Matea Kovačića u milanskom Interu...

Davor Šuker/Foto: Gettyimages

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker uvjeren je kako će Hrvatska svjetskom i europskom nogometu uskoro dati još mladih, potentnih zvijezda.

Posljednji izdanci hrvatske nogometne škole već žare i pale Ligama petice i afirmirani su vođe svojih momčadi, a čelni čovjek naše nogometne vlade apostrofira kako će se uskoro iz HNL-a u bijeli svijet uputiti još nekolicina.

“Hrvatski klubovi jednostavno moraju prodavati svoje najvažnije igrače, ali u pregovorima im je potrebna velika doza lukavosti. Sviđaju mi se primjerice dva Hajdukova talenta: Andrija Balić i Nikola Vlašić”, kaže Šuker.

Zlatna kopačka osvrnula se i na situaciju Matea Kovačića u milanskom Interu. “Drago mi je što je Mateo izabrao Italiju i želim mu svu sreću. U velikom je klubu i svakim danom stječe neprocjenjivo iskustvo. Najvažnije je da se razvija kako bi bio vođa našeg veznog reda na Euru u Francuskoj, bilo to u Interu ili kojoj drugoj sredini”, prenosi Goal.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.