Šuker: “Traže nas u Kataru, Jordanu, Kini…”

Šuker: “Traže nas u Kataru, Jordanu, Kini…”

Davor Šuker objasnio je zašto naša reprezentacija, za razliku od većine ostalih, ovoga tjedna neće igrati prijateljsku utakmicu...

Davor Šuker/Getty Images

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker udovoljio je zahtjevima nekolicine klubova te reprezentativce odmah poslije utakmice s Norveškom pustio na svoja ‘radna mjesta’.

Bliži se, naime, vrhunac sezone i naše vedete trebale bi biti najspremnije za finalne okršaje u nacionalnim prvenstvima, ali i europskim natjecanjima.

“Velik broj predsjednika zamolio me da im izađemo u susret i oslobodimo igrače. Vrhunac je sezone, igra se Liga prvaka, Europska liga, u pitanju su brojni trofeji i što bi bilo, pitam vas, da smo im u ovom terminu ugovorili na primjer gostovanje na Novom Zelandu? Moramo paziti i na klubove, uostalom odigrat ćemo prijateljsku utakmicu protiv Gibraltara pet dana prije susreta s Italijom na Maksimiru”, prenosi Goal.

Premda nije tajna, predsjednik hrvatske nogometne vlade nije propustio istaknuti kolko je hrvatska poželjna na azijskom tržištu. “Stalno nas zovu u Aziju – nedavno sam u Beču razgovarao s jordanskim kandidatom za predsjednika Fife i saznao da nas žele i oni, zatim Katar, Japan Kina… Vrlo nam je lako doći do protivnika, no trenutačno kalkuliramo gdje i kada ćemo zaista igrati.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.