Superkup: OK Mladost Ribola Kaštela protiv HAOK Mladosti Proenergy

Superkup: OK Mladost Ribola Kaštela protiv HAOK Mladosti Proenergy

U Superkupu se sastaju pobjednik lige iz prošle sezone OK Mladost Ribola Kaštela i pobjednik kupa HAOK Mladost Proenergy.

foto: http://hos-cvf.hr/

Utakmicom Superkupa započinje prvenstvo SUPERLIGA. Osvajači prvenstva OK Mladost Ribola Kaštela i osvajači kupa HAOK Mladost Proenergy današnju utakmicu čekaju sa stopostotnom spremom.

Mislim da je ovo jedna od najinteresantnijih utakmica u ovom periodu; da saznamo gdje treba popraviti neke stvari, da vidimo gdje smo napravili pomake u cijeloj ovoj priči. U pripremnom dijelu odigrali smo velik broj prijateljskih utakmica, probali smo velik broj igrača tako da još nemamo pravi uvid u cijelu priču, pa se nadam da će utakmica Superkupa pokazati dosta stvari. Nadam se da ćemo se u Zagreb vratiti uzdignute glave.“ – trener zagrebačke momčadi HAOK Mladost Ljubo Travica.

Prošle godine Zagrepčani su u zanimljivoj i nadasve dramatičnoj utakmici osvojili prvi Superkup.

Nakon dugogodišnjeg izbivanja Inoslav Krnić opet je u redovima zagrebačke Mladosti: -„Očekujem da odigramo dobru utakmicu u smislu da odradimo neke stvari na kojima smo radili ova posljednja dva mjeseca i normalno da imamo jedan veliki respekt prema domaćinu. Dolazimo kod šesterostrukog uzastopnog prvaka Hrvatske i naravno da su oni apsolutni favorit; igra se kod njih doma i jednostavno sve te činjenice daju zaključak da su oni veliki favoriti u toj utakmici. Mi u Kaštele dolazimo probat taj trofej „oteti“ iz njihovih ruku. Očekujem dobru utakmicu, igraju dvije najbolje hrvatske ekipe, a tamo negdje navečer oko osam devet sati znat ćemo pobjednika.

OK Mladost Ribola Kaštela i HAOK Mladost ovu sezonu su službeno otvorili prošlog vikenda na prvim turnirima MEVZA kupa. Kaštelani su upisali jednu pobjedu i dva poraza, dok su se Mladostaši u Zagreb vratili s dvije pobjede i jednim porazom.

Mladost je stvarno dobra ekipa, jako su dobro odigrali u MEVZA kup za vikend. Dobro su se pojačali, pokrili su pozicije u kojima su bili slabi. Današnja utakmica bit će jako teška, kao i cijelo prvenstvo. Ali svi čekamo tu utakmicu protiv Mladosti“, rekao je jedan od dugogodišnjih igrača kaštelanske Mladosti Ante Giljanović.

Utakmica se igra danas 05. listopada u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom s početkom u 18 sati. Utakmicu sude Ksenija Jurković i Jasmin Ramić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.