Suradnja s portalom www.hrvatskareprezentacija.hr

Suradnja s portalom www.hrvatskareprezentacija.hr

Možda želite poslati priču iz Rusije? Javite nam se...

Dragi čitatelji,

ako želite poslati informacije o Vašem pogledu na hrvatske reprezentacije, viđenja sa utakmica, fotografije sa utakmica i susreta hrvatskih reprezentativaca i reprezentacija, pošaljite nam materijale koje ćemo rado objaviti. Javite nam se s pitanjima i prijedlozima, koje bi teme, zanimljivosti, pitanja, problemi, aktualnosti trebale naći svoje mjesto na našim stranicama.

Pišite nam na: redakcija@hrvatskareprezentacija.hr 

POSTANITE SURADNIK

ZAŠTO MI?

Portal www.hrvatskareprezentacija.hr  je prvi i jedini nacionalni portal koji prati sve hrvatske reprezentacije i reprezentativce i otvoreni smo za svaki oblik suradnje. Bilo da pišete ili fotografirate, neovisno koji sport pratite, gdje  živite ili koje ste stručne spreme, možete se priključiti našoj ekipi novinara ili fotoreportera.

ZAŠTO VI?

Volite nogometnu, košarkašku, rukometnu, odbojkašku ili neku drugu hrvatsku reprezentaciju? Pratite hrvatske reprezentacije ili samo hrvatske reprezentativce? Živite u Hrvatskoj ili izvan Hrvatske i želite pisati o hrvatskim reprezentacijama ili reprezentativcima? Nemate velikog iskustva u dnevnom tisku ili obradi fotografija? Ali ste uvjereni kako možete prenijeti čari sa sportskih terena među retke i piksele! Da? Eto, zašto baš Vi!

ŠTO OČEKUJEMO?

Računalna pismenost i poznavanje hrvatskog jezika su osnova, no  želimo i odgovorne suradnike sa željom za radom i učenjem. Tražimo novi, drugačiji pristup, kreativnost i jedinstvenost u informiranju o svim hrvatskim reprezentacijama i reprezentativcima.

ŠTO NUDIMO?

Nudimo vam polazišnu točku na vašem sportsko-novinarskom putovanju. Ovo je prilika za odlazak na različita događanja, natjecanja, stvaranje kontakata u svijetu medija, sporta, te odličan izazov za novinare/fotografe početnike koji nisu u prilici samostalno objavljivati svoje radove.

ZAINTERESIRANI STE?

Javite se onda na kontakt adresu suradnik@hrvatskareprezentacija.hr našeg portala www.hrvatskareprezentacija.hr. Priložite opis Vaših sposobnosti, eventualne radove i iskustva do sada, te recite nešto ukratko o sebi u e-mailu. Pišite o svojim vještinama i znanju, ali i o vašim očekivanjima od eventualnog rada na portalu www.hrvatskareprezentacija.hr. Odskočite od normi i slanja “zamolbi” te nam se obratite u tonu koji biste vi voljeli pročitati kada vam netko pošalje upit za poslovnu suradnju.

Sportski pozdrav!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.