Kup Hrvatske: Susret Rijeke i Lekenika ponovo odgođen

Kup Hrvatske: Susret Rijeke i Lekenika ponovo odgođen

Rijeka je novim zahtjevom od 30. rujna zatražila novu odgodu zbog poziva petorici igrača u A i U-21 reprezentacije Hrvatske

Andrej Kramarić/Foto Arsen Miletić

Nakon što je Kup utakmica između Rijeke i Lekenika odgođen zbog lošeg travnjaka susret je zakazan za 9. listopada u Sisku. Međutim Rijeka je ishodila novu odgodu te se utakmica neće odigrati niti tada. Razlog tome je nedostatak nekoliko prvotimaca koji su pozvani u reprezentacije. Vargić, Lešković, Tomečak i Kramarić pozvani su u A selekciju dok je Matej Mitrović pozvan u mladu selekciju.

– Nakon što je na prijedlog HNK Rijeka i uz suglasnost NK Lekenik Povjerenstvo za natjecanje Hrvatskog nogometnog kupa odgođenu utakmicu 1/16 završnog dijela natjecanja za HNK-a Lekenik-Rijeka zakazalo za četvrtak 09. listopada, Rijeka je novim zahtjevom od 30. rujna zatražila novu odgodu zbog poziva petorici igrača u A i U-21 reprezentacije Hrvatske. Tako će se utakmica igrati u prvom mogućem slijedećem terminu i to u srijedu 15. listopada. Zbog i dalje upitnog stanja terena za igru u Lekeniku, u dogovoru s rukovodstvom NK Lekenik utakmica će se odigrati na Gradskom stadionu u Sisku početkom u 15 sati, stoji u priopćenju iz HNS-a.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.