Ključni susreti za titulu prvaka Hrvatske

Ključni susreti za titulu prvaka Hrvatske

Iako Nada slovi kao favorit ostaje vidjet može li Sinj ipak pomrsiti račune i uplesti se u odluku o naslovu prvaka između Nade i Mladosti.

Foto: HRS/ Mladost_Nada

Reprezentativni ciklus kojim je zaključen Europski kup nacija za sezonu 2014-2016. je iza nas, a igrači su se ponovno počeli okupljati u svojim klubovima te će ovog vikenda odigrati osmo kolo Prvenstva Hrvatske.

U subotu s početkom u 15 sati, Ljubljana će u proširenom prvenstvu ugostiti Mladost, a kako su obje ove momčadi cijeli dosadašnji dio sezone odigrale na visokoj razini, teško je unaprijed predvidjeti pobjednika te će ovo svakako biti najuzbudljivija utakmica kola.

U istom terminu, posljednja momčad prvenstva Zagreb, koji je do sada ostvario samo jednu pobjedu, na Rudešu će dočekati trećeplasiranu Makarsku, koja u ovom susretu svakako slovi za favorita. Iako Makarani na gostovanja često dolaze u nešto slabijem sastavu, teško je za očekivati da će Zagreb sa dosada pokazanim uspjeti zaprijetiti i ostvariti pobjedu te se tako uz očekivanu pobjedu Nade nad Sinjem, možda odvojiti od dna ljestvice.

Nakon što su u zadnjem kolu prije reprezentativne pauze odigrali neriješeno sa Mladosti, izravnim konkurentom za naslov, ragbijaši Nade će se na Starom placu s početkom u 17 sati, susresti sa momčadi Sinja. Iako su Sinjani nakon lošeg starta sezone u prošlom kolu uspjeli posložiti redove te visoko porazili Zagreb, Nada je i dalje favorit, ali ostaje vidjeti hoće li im Sinj ipak uspjeti pomrsiti račune te se bar malo uplesti u odluku o naslovu prvaka između Nade i Mladosti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.