SUSRETI PROTIV ŠVEDSKE I GRUZIJE: OKUPILA SE HRVATSKA U-21 REPREZENTACIJA

SUSRETI PROTIV ŠVEDSKE I GRUZIJE: OKUPILA SE HRVATSKA U-21 REPREZENTACIJA

Foto: Hrvatska U-21/HNS

U Zagrebu se okupila hrvatska muška U-21 reprezentacija pred kojom su kvalifikacijski susreti sa Švedskom i Gruzijom. Hrvatska muška U-21 reprezentacija okupila se ovoga ponedjeljka u Zagrebu odakle je krenula put Sv. Martina na Muri gdje će se pripremati za predstojeći kvalifikacijski susret sa Švedskom koji je na rasporedu ovoga četvrtka, 1. rujna, u Koprivnici nakon čega mlade Vatrene očekuje još gostujući dvoboj s Gruzijom, 6. rujna, u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2017. godine.

Ulaz na susret protiv Švedske u Koprivnici bit će besplatan za gledatelje.

Na okupljanje Hrvatske U-21 stigli su: Dominik Livaković (Dinamo), Karlo Bartolec (Nordsjaelland), Antonio Milić (Oostende), Dino Perić (Lokomotiva), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg), Filip Benković (Dinamo), Josip Brekalo (Wolfsburg), Stipe Perica (Udinese), Domagoj Pavičić (Dinamo), Ivan Fiolić (Lokomotiva), Josip Posavec (Palermo), Petar Bočkaj (Lokomotiva), Luka Capan (Lokomotiva), Filip Krovinović (Rio Ave), Mirko Marić (Lokomotiva), Nikola Vlašić (Hajduk), Fran Tudor (Hajduk) i Ivan Brkić (Istra 1961).

”Kako će nekoliko igrača participirati u okupljanju A reprezentacije, u komunikaciji smo s izbornikom Antom Čačićem, i kako A reprezentacija u tom prvom terminu nema utakmicu, vjerujem da ćemo za utakmicu sa Švedskom biti pojačani s nekoliko A reprezentativaca’‘, kazao je Gračan nakon objave popisa.

I Čačić mu je uistinu izašao u susret. Rog, Jedvaj i Ćorić pojačat će mladu reprezentaciju za utakmicu sa Švedskom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.