Sve je spremno za boksački spektakl u KC Dražen Petrović

Sve je spremno za boksački spektakl u KC Dražen Petrović

Program počinje u 18.20 sati.

foto: fightsite.hr

Boksački spektakl u KC Dražen Petrović početi će za nekoliko sati, a organizatori su unatoč poteškoćama uspjeli sve koordinirati. Gledatelji će moći vidjeti pet borbi u kojima će sudjelovati troje hrvatskih boraca.

U prvoj borbi sučeliti će se naš Ivica Perković i Mađar Zoltan Csala u teškoj kategoriji. Meč će se sastojati od osam rundi.

Nakon njih u teškoj kategoriji od 12 rundi rukavice će ukrstiti neporaženi Švicarac Erzen Rrustemi i Argentinac Victor Emilio Ramirez.

U trećoj borbi večeri sastaju se Leon Bauer iz Njemačke i Portugalac Jorge Silva. Susret je to srednje kategorije i sastoji se od osam rundi.

Posljednju predborbu imati će naša Ivana Habazin protiv mađarske predstavnice Eve Bajić. Ivana će pokušati doći do 20. pobjede u supervelter kategoriji, a meč će se sastojati od 10 rundi po dvije minute.

U glavnoj borbi večeri sastaju se Filip Hrgović i Kevin Johnson u teškoj kategoriji za naslov WBC pojasa. Meč se sastoji od 12 rundi, a Hrgović će ići po sedmu pobjedu u isto toliko nastupa u profesionalnom boksu.

Johnson je kao zamjena pristao na borbu zbog prilike da osvoji pojas WBC kategorije.

“Ubit ću tog dječaka, on nije muškarac, on je dječak, a takvi nisu opasni. Jel dobar kao Joshua? Nije. Jel dobar kao Kličko? Nije. Jel dobar kao Fury? Pogotovo ne.” – samouvjeren je Johnson.

“Gledao sam sve njegove bitnije mečeve. To što je boksao s velikanima znači da je dobar za staviti ga u listu pobijeđenih.” – svjestan je svoje kvalitete Hrga.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.