SVE ZA NAŠU DJECU – KAO KAP VODE NA DLANU

SVE ZA NAŠU DJECU – KAO KAP VODE NA DLANU

Foto: Sve za našu djecu - kao kap vode na dlanu Facebook

U petak 8.travnja 2016. u 12.15 sati, u Press centru HNK Rijeke, na Rujevici, održat će se konferencija za medije, na kojoj će prisustvovati Mladen Mladenović, Vlado Čohar i Dalibor Hoky Horvat, a tema konferencije će biti humanitarna nogometna utakmica koja će se održati na Rujevici 12.travnja 2016.

Humanitarna utakmica dio je velike Humanitarne akcije “SVE ZA NAŠU DJECU – KAO KAP VODE NA DLANU.”

Podsjetimo koji je cilj ove humanitarne Akcije, prikupiti sredstva za Udrugu “DIRA” koja radi s  djecom s poteškoćama u razvoju i nastoji kod istih potaknuti njihov harmoničan razvoj istovremeno pružajući podršku i roditeljima da lakše razumijevaju svoje dijete i njegove potrebe. Za funkcioniranje Udruge u pružanju terapija i metoda potrebna su određena pomagala i stručni ljudi kako bi se djeci omogućilo da odrastaju bezbrižno, zaigrano poput svojih vršnjaka.

Kako najavljuju organizatori, ovo je najveća akcija koju će Rijeka imati, a odjeknut će i na nivou čitave Hrvatske.

U sklopu Akcije održat će se i Humanitarni koncert  na trgu 128. brigade, 15. travnja 2016. Spomenut treba kako je pokrenut i humanitarni telefon putem kojeg se sredstva mogu donirati, a isti glasi 060 9009.

Ovim putem pozvani smo svi da okrenemo broj i time doniramo jer samo ujedinjeni možemo puno toga promijeniti i pripomoći da ova Akcija uspije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.