Šveđani ponovno bijesni: “Skandal, Červar je prevršio svaku mjeru“!

Šveđani ponovno bijesni: “Skandal, Červar je prevršio svaku mjeru“!

Neviđenu scenu sinoć je napravio izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Foto: Expressen.se

Hrvatska rukometna reprezentacija sinoć je u Zagrebačkoj Areni s 25:23 bila bolja od Bjelorusije. Kauboji su pobjedu osigurali preokretom u posljednjih nekoliko minuta, no situacija iz posljednje minute obišla je svijet.

Lino Červar zaustavio je jednog bjeloruskog igrača pri rezultatu 24:23 i napadu Bjelorusa, koji je mogao rezultirati pogotkom i velikim bodom istočne momčadi. Artur Karavatski nalazio se ispred out linije, a iza njega je stajao Červar, koji ga je s obje ruke zagrlio i time ga onemogućio u daljnjem tijeku napada.

“Ovo je iznad svih granica! Nikad nisam vidio ništa slično, vrlo loša odluka hrvatskog izbornika, koji je prevršio svaku mjeru. Kada nas pitaju što ćemo pamtiti s ovog Eura, to će zasigurno biti ovaj skandal“, izjavio je stručni komentator švedske TV10 Martin Frandesjo, a pridružio mu se i Ola Wenstrom, voditelj svih rukometnih događaja s Eura:

“Červar se ispriječio Bjelorusu. Ovo je bilo blizu rušenju, vidjelo se da će ga zaustaviti. Ovo je jednostavno previše, koliko se domaćinu dopušta! Bit će zanimljivo vidjeti reakcije i proteste drugih nacija“.

“Ma ne radi se o nikakvoj namjeri. Ja imam običaj hodati lijevo-desno po trenerskoj liniji i došlo je samo do malog sudara u žaru borbe”, izjavio je sam Červar na press konferenciji nakon susreta.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.