“Svi su pobjednici” – HOMO SI TEĆ

“Svi su pobjednici” – HOMO SI TEĆ

Lijepo se može reć jer današnji sunčan dan stvoren je bio za predstavljanje. O kakvom predstavljanju je riječ – sportski klubovi danas su  imali priliku javnosti pokazati svoje precizne okrete, dobačaje, drugim riječima `svoj sportski duh i energiju.´

Od štanda do štanda, dijelili su se letci, regrutirali novi članovi, druženje na najljepši mogući način kroz sport, rekreaciju i glazbu, a  to je i poanta ovog sportskog festivala,  koji će svoj finale imati sutrašnjom utrkom maratona i polumaratona građana, koji će kretati iz središta Rijeke.

Klubovi koji su se danas predstavili i dobro nas pritom zabavili redom su:

PRIMORJE 2010 Klub skokova u vodu, Brazilian jiu jitsu, Rugby Club Rijeka, Academia de Capoeira, Taekwondo klub “SUŠAK”, Atletski klub Kvarner, Plivački klub Primorje, KENDO klub Rijeka (Klub japanskog mačevanja), Gimnastički klub Rijeka, Ronilački klub Nevera, Akademija atletskih vještina, NK Lokomotiva, NK Rijeka, Klub za sinhronizirano plivanje  PRIMORJE ACQUAMARIS, Vaterpolo klub Primorje, Plivački klub Kantrida, Ronilački klub Kantrida, Kuglački klub Mlaka.

Uz navedene klubove prisutni su bili i članovi organizacija Europskih sveučilišnih igara Zagreb Rijeka, Policijske uprava Primorsko-goranske te Društva za športsku rekreaciju osoba s invaliditetom.

Današnji događaj bio je najbolja `uvertira´ za sutrašnju veliku završnicu 20. izdanja Festivala sporta i rekreacije “Homo si teć”, koji nosi moto »Svi su pobjednici«.  Program počinje od 09:00h i bit će živo i veselo, zato poziv svima dođite, sport i druženje još jednom doživite.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.