Svjetska liga: Hrvatska mora pobijediti Mađarsku

Svjetska liga: Hrvatska mora pobijediti Mađarsku

- Očekuje nas jedna izuzetno važna utakmica; jedino što nas drži u igri za odlazak na finalni turnir Svjetske lige je ova utakmica i pobjeda protiv Mađarske, kaže Ivica Tucak

Hrvatski vaterpolisti/Sebastian Govorčin

Hrvatska vaterpolska reprezentacija Novu godinu otvara utakmicom protiv Mađarske u okviru Svjetske lige 14. siječnja u Šibeniku. Hrvatska će pokušati pobijediti aktualne svjetske prvake Mađare, a utakmica se igra na bazenu Crnica.  Izbornik reprezentacije Ivica Tucak, inače iz Šibenika, poziva sugrađane na navijanje za Hrvatsku.

– Očekuje nas jedna izuzetno važna utakmica; jedino što nas drži u igri za odlazak na finalni turnir Svjetske lige je ova utakmica i pobjeda protiv Mađarske, jedne od najjačih reprezentacija svijeta. Nadam se da ćemo pružiti dobru igru, bolju nego protiv Grčke. Drago mi je da se vaterpolo na velika vrata jednom ovakvom velikom utakmicom vraća u Šibenik, grad vaterpola. Ovo je prilika da se ljudi vrate na bazen i bodre vaterpoliste te da ovo bude jedan novi početak pravog vaterpola u Šibeniku, izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Hrvatskoj reprezentaciji utakmica protiv Mađarske iznimno je važna u ovom natjecanja, jer ih pobjeda ostavlja u borbi za plasman u daljnji krug natjecanja. U prvoj utakmici ove sezone Hrvatska je osvojila bod protiv Grčke, koja je u Zagrebu slavila nakon izvođenja peteraca.

– Očekujemo iznimno tešku utakmicu protiv Mađara koji su uvijek neugodni protivnici. Dat ćemo sve od sebe i pokušati pobijediti pred domaćom publikom. Pozivam sve ljubitelje vaterpola da dođu i bodre nas na putu prema novoj pobjedi, rekao je reprezentativac  Ivan Milaković.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.